top of page

NOURISH FOR LIFE

Drink op vastendagen (of welke dag dan ook) dit voedzame drankje gemaakt van een synergetische mix van kruiden en plantaardige ingrediënten om je energie te geven. Denk je dat intermitterend vasten niet jouw ding is? Denk nog eens. 

IMG_5948.JPG

Specificaties

​- Zuivelvrij

- Glutenvrij

- Sojavrij

- Vegetarisch

  • Metgezel voor cleanse dagen. Probeer je gewoon snel je dag door te komen? Nee joh, je staat op het punt om jouw dag de beste dag te maken met gerichte hoeveelheden voedingsstoffen om je energie en focus te geven.

  • Het superfoodsteam. Pepermunt, aloë vera, kurkuma, zoethoutwortel, bosbes, ashwagandha en Siberische ginseng om je op snelheid te houden.

  • Ondersteun je detoxificatiesysteem. Een gerichte mix van voedende B-vitaminen, biologisch actieve plantaardige ingrediënten en functionele smaken.

  • Vastendagen niet jouw ding? Probeer in plaats daarvan cleansing voor elke dag en drink dagelijks Nourish for Life om de plantaardige voordelen te plukken.

  • Smaakhelden. Het moeilijkste van cleansing is nu het kiezen van je smaak. Peach Mango? Natural Rich Berry? Dit heerlijke gevecht is echt.

Gebruiksaanwijzing

Kies 1 vaste dag uit in de week waarop je enkel dit drinkt de hele dag door zoveel je wilt.

€31,48

IMG_5947.jpg
bottom of page